Nyheder

Mc Skinnecyklerne


Nyt fra bestyrelsen.


Kære alle.


Vi havde i tirsdag bestyrelsesmøde og fik gennemgået status på klubben og udvalgt aktiviteter til næste år.


Det går godt i klubben og vi har fået en del nye ansigter, som vi glæder os til at lære nærmere at kende.


Medlemsstatus er pt. 95 har betalt de 60 kr. i kontingent for 2018 maj – 2019 april, her af 16 helt nye medlemmer. Vi har 12 som har meldt sig ud og 24 har ikke betalt.

Lige det med de 24 som ikke har betalt, undersøger vi nærmere. Da vi skiftede fra gammel til ny mobilepay, så mistede vi en del informationer, så vi vil lige tjekke for en sikkerheds skyld om der er betalt, så det er årsagen, hvis du hører fra en af os.

Hvis du ved du ikke har betalt, men gerne vil, så kan du overføre de 60 kr på mobilepay 54547.


Vores økonomi er fin og endda for fin synes vi i bestyrelsen. Vi skal ikke spare op til noget i skinnecyklerne, så vi har planlagt et underskud på driften i 2019, så vi kan få værdierne retur til aktiviteterne.

Det havde vi også gjort i 2018, men da det lykkedes Henriette at sælge 3 års forbrug af lodder til julefrokosten, så blev der et stort overskud 

Næste julefrokost i januar vil derfor også modtage et tilskud, så deltagelse kun koster 50 kr og vi vil sponsorere flere gaver til lotteriet.


Som tidligere vil vi budgettere med 1000 kr pr planlagt aktivitet. Dog vil vi i 2019 anvende mere til julefrokosten og til efterårsturen til Berlin.


Herunder i skemaet ser du de planlagte aktiviteter i 2019. Ud over dem, har vi et par “boblere”.

Det er en tur til Øland i Sverige, hvor Jens Kjeldsen har tilbudt at vi kan besøge hans sommerhus, samt en Norgestur, hvor der efter nogle dages kørsel i Sørlandet, tages ophold ved formandens hytte på Justøy.


Disse “boblere” er ikke planlagt i år, da der pt ikke er tid til det, men hvis muligheden byder sig, så kan vi måske sætte dem i gang. Ellers kommer de med i planlægningen til næste år.


De ansvarlige i ser i skemaet, er ikke nødvendigvis dem som vil stå for arrangementet, men det er dem fra bestyrelsen, som sikre at alt kommer på plads. Har du lyst til at stå for en tur, så byd gerne ind. Har du lyst til at lave en tur for klubbens medlemmer ud over de planlagte, så tag fat på en i bestyrelsen, så hjælper vi med at få det stablet på benene.


Den 10 november i år har vi aktivitetsdag på Ellebjerg og alle er velkomne. Dette uanset om man vil give en hånd med og lave lidt, eller man bare vil komme for hyggens skyld. Det plejer at være superhyggeligt og der sker en masse gode ting med lokalerne.

I år er det planen at få styr på den store kompressor, men også noget bedre lys, strømstik og afmærkning af de pladser vi skal holde på. Michael West som er klubbens lokaleansvarlige, er i gang med at udarbejde en liste med opgaver, så det bliver spændende at se resultatet. Vi havde sat penge til side til at etablere varme, men løsningen med at koble os på eksisterende anlæg, er ikke realistisk lige nu, så i stedet anvender vi de midler til andre forbedringer.


Alle pladser på Ellebjerg er solgt i år, og vi fik i tirsdags leveret nogle lifte, så der er flere muligheder for at stå og fikse på maskinen i løbet af vinteren.Aktiviteter 2019.   


19/1 kl. 13.00 Julefrokost Ellebjerg Henrik, Tommy


9/4 kl. 15.00 Generalforsamling Fredericia Henrik, Dennis


12/4 kl. 15.00 Åbning af Bakken Ellebjerg Dennis


28/5 kl. 10.00 Vesttur Vest Henrik


6/8 kl. 10.00 Nordtur Østjylland Henrik


3/9 kl. 10.00 Østtur Sjælland Kristian


4/9 – 6/9 Efterårstur Berlin Henrik


9/11 Aktivitetsdag Ellebjerg Michael


  
Copyright  © All Rights Reserved